Rime Riippuvalaisin Ø12 White/Black - Muuto

EUR 215,00
Tuotetta on varastossa
G
Tekniset tiedot
Himmennys:
Kyllä
EAN:
5713294581074
Energialuokitus
G
Materiaali:
Suupuhallettu Lasi
Valonlähde:
3W LED - 190lm - 2700K G9
Väri:
Valkoinen
Ø (Halkaisija):
120 mm
Korkeus:
150 mm
Johto:
4000 mm
Konsepti
Rime Riippuvalaisin Ø12 White/Black on todella yksinkertainen ja minimalistinen valaisinm jonka varjostin on valmistettu opaalilasista. Valaisimen muoto on saanut inspiraationsa terhosta, valaisimen pinta taas muistuttaa jäätä ja hallaa. Valaisimen ajaton design sopii erinomaisesti klassiseen sisustustyyliin, mutta käy yhteen myös mainiosti moderniin sisustukseen.

Riippuvalaisimen suunnittelusta kului neljä vuotta ennen kuin valaisin pääsi tuotantoon. Yritykselle oli vaikeaa löytää valmistaja, joka pystyisi toimittamaan toiveiden mukaisen muodon ja täyttäisi samalla laatuvaatimukset. Onneksi viimein onnisti ja tätä kaunista lasivarjostinta valmistaa tänä päivänä Puolalainen lasitehdas.

Valittavana on neljä eri kokoa, halkaisijaltaan 12, 25, 37 tai 45 senttimetriä. Valinnanvara mahdollistaa sopivan valaisimen löytämisen kodin joka tilaan – kuten ruokapöydän ylle tai olohuoneen valaisimeksi tunnelmaa luomaan. Tämän lisäksi Rime riippuvalaisimen ripustimesta ja johdosta löytyy neljä eri väriä; musta, valkoinenm harmaa ja oranssi.

Tutustu kaikkiin sarjan valaisimiin täällä

Design
TAF Studio for Muuto