Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä
SECTO DESIGN VALAISIMET
Tyyppi
Väri

SECTO DESIGN VALAISIMET

Jos pidät modernista pohjoismaisesta muotoilusta, joka tuo kotiisi uutta ilmettä, suosittelemme tutustumaan laajaan Secton valaisimien valikoimaamme. Suomalainen Secto pyrkii valmistamaan valaisimia, joissa yhdistyvät rustiikki ja samalla selkeälinjainen ja ajaton muotoilu. Yritys on onnistunut erinomaisesti tavoitteissaan, sillä heidän suomalaisesta pähkinäpuusta ja koivusta valmistettujen valaisimien sarjansa on todella kaunis ja ilmeeltään erityisen pohjoismainen. Täältä löydät lattiavalaisimet, seinävalaisimet, pöytävalaisimet ja riippuvalaisimet. Secton valaisimissa toistuu sama tyyli, joten voit helposti sisustaa saman huoneen esimerkiksi sekä lattiavalaisimella että kahdella riippuvalaisimella.

Edellinen12Seuraava
Tuotenumero: 8200900086979
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.9.2018saakka.
Ennen EUR 575,00
EUR 455,00
EUR 120,00
OSTA / INFO
Tuotenumero: 8200900086984
Tarjous on voimassa niin kauan kun varastoa riittää, tai 30.9.2018saakka.
Ennen EUR 710,00
EUR 598,00
EUR 112,00
OSTA / INFO
Edellinen12Seuraava

Osta uusi Secto-designvalaisin osoitteessa Designlite.fi

Kuten aikaisemmin mainittu, Secto-designvalaisimet täydentävät kotisi pohjoismaista ilmettä. Selkeä ja ajaton muotoilu toimii sisustuksessa monella tavalla ja sopii monenlaiseen kalustukseen, niin että sinun ei tarvitse esimerkiksi uutta sohvaa hankkiessasi ostaa myös uusia valaisimia. Näin ollen voit rauhallisin mielin tilata kotiisi uudet Secto-designvalaisimet. Klassinen muotoilu kestää yhtä kauan kuin valaisimien korkealaatuinen käsityökin. Secto-valaisimia on saatavilla hienostuneissa ja luonnollisissa väreissä, jotka tuovat pehmeyttä muuten moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen. Vaikutus on miellyttävä tuoden huoneeseen rauhallisen ilmapiirin. Onko sinulla tämän pohjalta herännyt kiinnostus Secton designvalaisimia kohtaan? Tutustu laajaan valikoimaamme. Löydät varmasti oman suosikkisi!

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman Secton designvalaisimia. Jos etsit tiettyä valaisinta, jota et löydä verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä. Olemme Secto-designvalaisimien valtuutettu maahantuoja, joten henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään sopivan valaisimen ja tilata sen kotiisi. Designlite.fi pitää hyvää asiakaspalvelua kunnia-asianaan. Henkilökuntamme tekee aina parhaansa auttaakseen sinua – joka kerta! Meillä on alalla yli 35 vuoden kokemus, ja meille on myönnetty tanskalainen luotettavan verkkokaupan sertifikaatti. Meillä voit siis tehdä turvallisesti ostoksia verkossa.

Kun tilaat uuden Secto-designvalaisimesi Designlitelta, tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin. Toimitamme valaisimesi nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotiisi. Tarvitsetko apua uuden valaisimen valintaan, niin että se vastaa tarpeitasi ja sopii kotisi sisustukseen? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@designlite.fi tai soita meille numeroon 09 4245 4430. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään mieleisesi valaisimen. Olemme aina valmiita auttamaan sinua!
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0