Seinäspottivalaisimet

Seinävalaisimet asennetaan suoraan seinään. Seinäspotti on termi, joka kattaa seinälle kiinnitetyt kohdevalaisimet. Tyypilliset upotetut spotit kattaa kattoon kiinnitettävät spotit. Seinäkohdevalaisimien avulla saat käytännöllisen kohdevalon niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Seinäspotit sopivat esimerkiksi portaikon valaisuun tai ulkotiloissa valaisimeen talon julkisivu. Valonlähdettä pystyy usein säätää ylös ja alas, mikä tarkoittaa, että voit räätälöidä seinäspottien valot juuri sinun tarpeisiisi.
Deli 1 LED 3000K Seinävalaisin Valkoinen - Light-Point
Sous. hinta EUR 233,00
Säästä EUR 35,00
Tuotetta on varastossa
Deli 1 LED 3000K Seinävalaisin Musta - Light-Point
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Yariki LED Upotettu Seinävalaisin Black - Arcchio
Sous. hinta EUR 160,00
Säästä EUR 92,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
S-Tube Seinävalaisin Black - SLV
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 4 / 4 tuotteesta

Seinäspottivalaisimet– uppospotti vai pintaspotti?

Jos haluaisit asentaa seinäspottivalaisimet esimerkiksi portaiden alle, käytävälle paneelien mukaisesti, on sinulla kaksi mahdollisuutta. Voit valita valaisimet, jotka ovat uppospotteja ja näin ollen sinun on tehtävä reikä seinään valaisimia varten. Pintaspotit ovat nimensä mukaisesti pinta-asennettavia ja sinun tarvitsee ”vain” tehdä pienempi reikä johtoja varten. Molemmissa ratkaisuissa on puolensa – tärkeintä on, että valitset juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Seinäspotit talon edustalle


Seinäspotit ovat täydellinen valinta talon julkisivulle! Seinäspotit valaisevat talon edustan kauniisti, ja toimivat samalla talon vartijoina. Merkin Light-Point Deli LED seinävalaisimien IP-luokitus on 54 ja näin ollen valaisimia voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Deli LED -valaisimet on uppoasennettavia, ja sopivat myös kylpyhuoneeseen ja muihin sisätilojen huoneisiin.