Upotettavat maaspotit

Upotettavat maaspotit ovat ulkovalaisimia, jotka sopivat esimerkiksi terassille tai puutarhaan. Nämä valaisimet voidaan asentaa myös pystysuuntaan esimerkiksi puuterassille. Niillä on oltava erityinen luokittelu, joka osoittaa, että niitä voidaan käyttää ulkona ja asentaa vaakasuoraan. On tärkeää, että ne kestävät tuulen ja sään.

Sen lisäksi, että valaisimien on oltava kestäviä, niiden on tietenkin myös luotava kaunis valaistus. Upotettavia maaspotteja käytetään pääasiassa koristevaloina terassilla tai opasvaloina ajotiellä. Mutta niitä voidaan käyttää monissa paikoissa talon ulkotiloissa!

PUUTARHAVALAISTUSTA UPOTETTAVILLA MAASPOTEILLA

Haluaisitko valaista viheralueen? Upotettavilla maaspoteilla voidaan esimerkiksi valaista puutarhassa suuri puu, tai kukkapenkki. Nämä valaisimet ovat erinomaisia koristamaan puutarhaa ja ovat siihen tarkoitukseen oikea valinta. Upotettavat maaspotit ovat myös erittäin säänkestäviä.

Oikea luokitus

Tavalliset spotit ja upotettavat maaspotit eroavat toisistaan paljon, upotettavat spotit on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotta ne kestävät läpi haastavat sääolosuhteet ja jotkin upotettavat maaspotit ovat myös valmistettu niin, että ne kestävät painoa.
Kaikki upotettavat maaspotit ovat luokiteltuja ja tätä luokitusta sinun tulisi aina tarkastella, kun valitset itsellesi sopivaa maaspottia. Jos upotettavat maaspotit halutaan asentaa ajotien varrelle tai muualle, missä ne altistuvat stressille, on myös tärkeää tarkastaa spottien luokitus, jotta ne ovat tarpeeseen sopivat.