Yuh Lattiavalaisin Musta/Messinki - Louis Poulsen

EUR 805,00
EUR 644,00
SäästäEUR 161,00
14-12-2021
Tekniset tiedot
EAN:
5714693076543
Energialuokitus
A+
Materiaali:
Alumiini, Marmori & Messinki
Väri:
Musta & Messinki
Korkeus:
1400 mm
Leveys:
240 mm
Syvyys:
240 mm
Valonlähde:
LED

Yuh Lattiavalaisin Musta/Messinki


Yuh Lattiavalaisimen on suunnitellut designduo GamFratesi ja se lanseerattiin ensimmäisen kerran mustana ja valkoisena versiona. Vuonna 2019 yhdessä Louis Poulsenin kanssa lanseerattiin messinkiset versiot.

Yuh on foneettinen muoto sanasta ‘you’, kirjaimet kuvaavat ääntä, kun lausut sanan "you". Yksi valaisimen suunnittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat sen persoonalliset ominaisuudet. Se on luotu valaisemaan lähiympäristön. Valaisin on joustava ja vie vain vähän tilaa. Varjostinta voi kääntää, nostaa ja laskea, jotta voit valaista ja luoda tunnelmaa haluamallesi alueelle.

Yuh-valaisimessa on kohdistettu, alaspäin suuntaava ja häikäisemätön valo. Varjostimen kulmaa voi säätää valon jakautumisen optimoimiseksi. Varjostimen yläosan pieni aukko valaisee tunnelmallisesti vartta ylöspäin.
Sisäänrakennettu LED-teknologia takaa hyvälaatuisen valon, jonka voi himmentää 100 %:sta 15 %:iin. Valaisimessa on myös ajastin, jonka voi asettaa sammutamaan valo 4 tai 8 tunnin kuluttua. Valaisimen voi myös säätää syttymään tietyllä valonvoimakkuudella.

Yuh on moderni tulkinta klassisesta arkkitehtivalaisimesta, ja sen yksinkertainen ja elegantti muotokieli sopiikin täydellisesti niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen.

Tutustu koko Yuh-sarjaan täällä

Design
GamFratesi for Louis Poulsen