Yuh Pöytävalaisin Musta - Louis Poulsen

Sous. hinta EUR 627,00
EUR 533,00
SäästäEUR 94,00
Tuotetta on varastossa
A+
Tekniset tiedot
EAN:
5703411664964
Varjostin:
140x221x222mm
Energialuokitus
A+
Korkeus:
610 mm
Materiaali:
Alumiini & Messinki
Valonlähde:
10W LED 2700 K
Väri:
Musta
Jalka:
Ø 200 mm
Johto:
2500 mm

Yuh Pöytävalaisin, Musta


Yuh on foneettinen muoto sanasta ‘you’, kirjaimet kuvaavat ääntä, kun lausut sanan "you". Yksi valaisimen suunnittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat sen persoonalliset ominaisuudet. Se on luotu valaisemaan lähiympäristön. Valaisin on joustava ja vie vain vähän tilaa. Varjostinta voi kääntää, nostaa ja laskea, jotta voit valaista ja luoda tunnelmaa haluamallesi alueelle.

Yuh-valaisimessa on kohdistettu, alaspäin suuntaava ja häikäisemätön valo. Varjostimen kulmaa voi säätää valon jakautumisen optimoimiseksi. Varjostimen yläosan pieni aukko valaisee tunnelmallisesti vartta ylöspäin.
Sisäänrakennettu LED-teknologia takaa hyvälaatuisen valon, jonka voi himmentää 100 %:sta 15 %:iin. Valaisimessa on myös ajastin, jonka voi asettaa sammutamaan valo 4 tai 8 tunnin kuluttua. Valaisimen voi myös säätää syttymään tietyllä valonvoimakkuudella.

Valaisin on designduo GamFratesin taidonnäyte. GamFratesin ovat perustaneet vuonna 2006 tanskalainen arkkitehti Stine Gam (s. 1975) ja italialainen arkkitehti Enrico Fratesi (s. 1978). Designduo tapasi toisensa opiskellessaan Italiassa vuonna 2004. GamFratesilla on studio Kööpenhaminassa, mutta suunnittelijat matkustelevat usein päämajalle Italian Pesaroon. GamFratesin luovuus kumpuaa pääasiassa perinteiden ja uusiutumisen fuusiosta. Suunnittelussa yhdistyvät klassinen tanskalainen suunnitteluperinne ja muodot, joita myötäilee funktionaalisuus, sekä klasssinen italialainen, hiukan intellektuellimpi ja konseptuaalisempi suunnittelutapa. GamFratesi suunnittelee tuotteensa kahden kulttuurin keskellä. Se heijastelee perinteitä mutta pyrkii myös uudistumaan.

Yuh-pöytävalaisin sopii hyvin olohuoneen lipaston päälle tai kirjoituspöydälle työhuoneeseen.

Design
GamFratesi for Louis Poulsen