Yuh Seinävalaisin Musta - Louis Poulsen

Sous. hinta EUR 533,00
EUR 453,00
SäästäEUR 80,00
Tuotetta on varastossa
A+
Tekniset tiedot
EAN:
5703411664209
Varjostin:
140x221x222mm
Energialuokitus
A+
Korkeus:
610 mm
Materiaali:
Alumiini & Messinki
Valonlähde:
10W LED 2700 K
Väri:
Musta
Jalka:
Ø 200 mm
Johto:
2500 mm

Yuh Seinävalaisin Musta


Yuh on foneettinen muoto sanasta ‘you’, kirjaimet kuvaavat ääntä, kun lausut sanan "you". Yksi valaisimen suunnittelun tärkeimmistä ominaisuuksista ovat sen persoonalliset ominaisuudet. Se on luotu valaisemaan lähiympäristön. Valaisin on joustava ja vie vain vähän tilaa. Varjostinta voi kääntää, nostaa ja laskea, jotta voit valaista ja luoda tunnelmaa haluamallesi alueelle.

Yuh-valaisimessa on kohdistettu, alaspäin suuntaava ja häikäisemätön valo. Varjostimen kulmaa voi säätää valon jakautumisen optimoimiseksi. Varjostimen yläosan pieni aukko valaisee tunnelmallisesti vartta ylöspäin. Valaisimen katkaisin (sytytystä, sammuttamista ja himmentämistä varten) löytyy valaisimen seinärasiasta. Sisäänrakennettu LED-teknologia takaa hyvälaatuisen valon, jonka voi himmentää 100 %:sta 15 %:iin. Valaisimessa on myös ajastin, jonka voi asettaa sammutamaan valo 4 tai 8 tunnin kuluttua. Valaisimen voi myös säätää syttymään tietyllä valonvoimakkuudella. Seinävalaisimen voi asentaa suoraan seinään sisäänrakennetun seinärasian ansiosta.  

Valaisin on designduo GamFratesin taidonnäyte. GamFratesin ovat perustaneet vuonna 2006 tanskalainen arkkitehti Stine Gam (s. 1975) ja italialainen arkkitehti Enrico Fratesi (s. 1978). Designduo tapasi toisensa opiskellessaan Italiassa vuonna 2004. GamFratesilla on studio Kööpenhaminassa, mutta suunnittelijat matkustelevat usein päämajalle Italian Pesaroon. GamFratesin luovuus kumpuaa pääasiassa perinteiden ja uusiutumisen fuusiosta. Suunnittelussa yhdistyvät klassinen tanskalainen suunnitteluperinne ja muodot, joita myötäilee funktionaalisuus, sekä klasssinen italialainen, hiukan intellektuellimpi ja konseptuaalisempi suunnittelutapa. GamFratesi suunnittelee tuotteensa kahden kulttuurin keskellä. Se heijastelee perinteitä mutta pyrkii myös uudistumaan.

Yuh-seinävalaisin on kaunis ja käytännöllinen lukuvalo sohvan viereen. Voit myös tuoda makuuhuoneeseen modernia ilmettä käyttämällä valaisinta sängyn lukuvalona.

Design
GamFratesi for Louis Poulsen