Unohtuiko salasanasiLuo uusi käyttäjä

LE KLINT VALAISIMET

Designlite.fi-verkkokaupalla ei ole mahdollisuutta myydä Le Klintin valaisimia.
Jos etsit Le Klintin valaisimia, pyydämme sinua siirtymään tanskalaiseen verkkokauppaamme osoitteeseen Designlite.dk.

Löydät täältä koko Le Klintin upean valikoiman.

www.designlite.dk/le-klint/

Jos sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@designlite.fi

Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Täältä löydät kotiisi sopivat Le Klint -valaisimet.

Uniikit ja kuuluista Le Klint -valaisimet ovat olleet tuotannossa jo vuodesta 1943 lähtien. Suunnittelija P.V. Jensen Klintin poika, Tage Klint kehitti tuolloin ainutlaatuisen pliseeratun varjostimen, joka on edelleen Le Klintin tunnetuin tavaramerkki.

Vuosikymmenten aikana Le Klint on valmistanut lukuisia muita kuuluisia valaisimia, kuten esimerkiksi Undercover-tuotesarjan.

Le Klint edustaa tanskalaista designia parhaimmillaan. Pliseerattujen varjostimien lisäksi sen tuotantoon kuuluu lukuisia legendaarisia design-valaisimia, kuten Mutatio, Swirl ja Snowdrop -valaisimet. Kaikki valaisimet ovat moderneja, mutta silti tunnistettavasti Le Klintin tuoteperheen jäseniä.

Le Klintin kauniit valaisimet soveltuvat moniin erilaisiin koteihin, niin klassiseen sisustustyyliin kuin vanhaa ja uutta yhdistäviin retro-sistustuksiin.
Valaisimet verkosta - Designlite.fi

Designlite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Olemme myyneet valaisimia kivijalkamyymälässämme yli 35 vuoden ajan. Nyt voit ostaa valaisimia myös verkossa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja uusiin trendeihin ja valaisimiin liittyen. Olemme lisäksi virallinen jälleenmyyjä jokaiselle edustamallemme merkille, ja tarjoamme kaikille tuotteille täyden takuun!

Puhelinajat

Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilaukseen tai tuotteisiimme liittyen:

asiakaspalvelu@designlite.fi
020 787 1616

 
0